Föryngrande korta frisyrer 60

by Fredrik Lagerholm

Att välja en passande frisyr med tanke på ålder, hårkvalitet och stil kan ibland vara en utmaning. Självklart vill människor i en mognare ålder fortfarande se bra ut och få komplimanger för en snygg frisyr. Med lite hjälp är det enkelt att uppnå.

Bob – Föryngrande korta frisyrer 60

En så kallad Bob är en frisyr i medium längd som oftast klipps i höjd med hårfästet i nacken. Med en tydlig gränslinje som oftast ligger under örat är det en markant hårstil som därmed ger ett stilfullt intryck. En Bob kan även vara uppklippt för att uppnå mer volym vilket kan vara gynnsamt för personer med tunt hår utan naturlig volym. På så sätt har denna frisyr en föryngrande effekt.

Längden på frisyren kan variera utifrån vilken ansiktsform du har. Det är en otroligt elegant frisyr som dessutom är lättskött och enkel att forma.

Toppa fin frisyr

Föryngrande korta frisyrer 60 bör vara praktiska och enkla att hantera. En Bobfrisyr kan du låta ligga rakt, platta med en plattång eller skapa vackra vågor med en locktång. Med milda lockar eller vågor kan du ta frisyren till en mer festlig och elegant nivå. Genom att vinkla locktången bort från ansiktet kan du dessutom lyfta dina ansiktskonturer och uppnå ett föryngrat utseende.

 

Related Posts

Leave a Comment