Jack John Christopher Depp III

by Fredrik Lagerholm

Pojken är ett stjärnbarn, har en relativt stor påverkan på de sociala medierna son till den Amerikanska, populära skådespelaren Johnny Depp. Samt den franska popsångerskan Vanessa Paradis. Han är även själv skådespelare. Det är givetvis tusentals följare som följer honom på bland annat Youtube, Instagram och Twitter.

Han är född en Tisdag, den 9 april 2002 i Neuilly Sur-Seine, Nantere, i Frankrike. Har dessutom ett dubbelt medborgarskap i Både Frankrike och Amerika eftersom hans Mor är från Frankrike samt Far från Amerika. Både Jack och hans syster är tvåspråkiga, det vill säga att dom talar både Franska och Amerikanska och utnyttjat detta till egen fördel i Amerika och använt det Franska språket som deras egna hemliga språk.

Om Jack John Christopher Depp III

Jack John Christopher Depp III ärvde båda sina föräldrars konstnärliga talanger. Tidigt i sin barndom visade han ett mycket gott intresse för konst och är en mycket duktig konstnär idag. Han är även mycket musikaliskt lagd precis som sin mor. Pojken har gått i skolan både i Frankrike samt i Amerika. Jack har medverkat aktivt i de aktuella skolpjäserna som varit och även andra tillställningar. Har också deltagit i endel filmer och TV-program samt modellerat och varit med i några reklamfilmer.

 

Related Posts

Leave a Comment